PIKSI SE MEŠAO TAMO GDE NE TREBA, ALI PODRŽAVAMO SRBIJU NA EURO! Zvezdan Terzić OTVORENO o odnosu sa selektorom Srbije

Autor:

Sport

27.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Zvezde se dotakao i odnosa sa Draganom Stojkovićem.

PIKSI SE MEŠAO TAMO GDE NE TREBA, ALI PODRŽAVAMO SRBIJU NA EURO! Zvezdan Terzić OTVORENO o odnosu sa selektorom Srbije

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su primarni cilj za ovu sezonu - osvojili su duplu krunu. U velikom stilu su to i proslavili, budući da se hiljade navijača uputilo sa Marakane pravo na Kalemegdan gde su delije zajedno sa igračima i stručnim štabom priredile spektakl. Ovo je osma titula šampiona Srbije, a četvrta dupla kruna u poslednjih deset godina - baš od kako je u klub stigao Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde se okitio još jednim peharom za vreme svog mandata u Ljutice Bogdana, o čemu je, kao i o mnogim drugim stvarima govorio za Republiku u velikom intervjuu.

Jedna od tema koje se dotakao bio je i odnos sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem. Nakon nekih burnih dešavanja u prošlosti dosta toga se pričalo o Terzićevim odnosima sa Piksijem, pa smo ga upitali kakvi su oni sada.

Republika

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

- Pa nemam ja sa njim odnos ni pozitivan ni negativan, više kao pasivan. Meni je zasmetalo u jednom momentu samo to što je on pomislio da treba da rukovodi srpskim fudbalom, a ne reprezentacijom i što se mešao u stvari koje mu ne pripadaju. Onda je pomislio i u tom jednom "vakuumu" da treba da obavlja poziciju predsednika Saveza, a Crvena zvezda kao najveći klub naravno da mora da ima i svoj stav po tom pitanju. Pogotovo što on dugo, dugo zbog sukoba sa našim navijačima sa severne tribine ne dolazi na stadion i zauzeo je negativan stav prema Zvezdi, a hteo je da se pita za sve u srpskom fudbalu. Naravno da smo morali da se oglasimo, to je bio razlog - rekao je Zvezdan Terzić za Republiku.

A dokle mogu Piksijevi "orlovi" na Evropskom prvenstvu posle 24 godine?

- Koliko mogu - ne znam, ali naše je da im pružimo podršku i poželimo sreću. Naravno, svi očekujemo da se prođe grupa, Engleska je nesumnjivo favorit čak i za osvajanje prvenstva, Danska je ozbiljan rival... Moramo se potruditi da budemo maksimalno ozbiljni protiv njih, a očekujemo da se Slovenija pobedi. Čak i ako budemo jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe možemo da prođemo dalje, a posle je sve otvoreno - izjavio je generalni direktor crveno-belih i dodao da nema ambiciju da se vraća u Savez:

- Nemam, stvarno. Svi planovi su mi vezani za Crvenu zvezdu i ne razmišljam o odlasku na poziciju predsednika FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kadakonesad

28.05.2024 08:09

Pa dobro, eto podržaće Srbiju