ČESTITAM GRAĐANIMA SRBIJE: Milojević posle osvajanja nove titule emotivan!

Autor:

Sport

02.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponosan sam, idemo dalje"

ČESTITAM GRAĐANIMA SRBIJE: Milojević posle osvajanja nove titule emotivan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su novi/stari prvaci Srbije, pošto su savladali TSC na Marakani u trećem kolu plej ofa sa 2:1!

Slavlje u Ljutice Bogdana može da počne - crveno-beli su odbranili titulu u Superligi Srbije! Nakon što je Partizan u Humskoj poražen od Vojvodine, bilo je jasno da Milojevićeva četa mora večeras trijumfom da povtrdi sedmi pehar u nizu u nacionalnom šampionatu - i uspela je.

Pokušavali su borbeni gosti da odlože slavlje na Marakani, ali je Vladan Milojević uspešno izvršio prvu misiju zbog koje je vraćen u Ljutice Bogdana - osvojio je titulu šampiona Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda protiv TSC

Trener Crvene zvezde govorio je emotivno o novom uspehu.

Nije lako, čestitam titulu navijačima i klubu, živimo za ovo, igramo za ovo. Predivno je to da pred najveći hrišćanski praznik osvojim titulu. Bogu hvala, u svakom slučaju. Ponosan sam, idemo dalje. Želeli smo mnogo da pobedimo ovaj meč, mislim da smo danas dobro igrali. Titula je aposlutno zaslužena, ali nismo još odradili posao. Čekaju nas teški mečevi do kraja i Kup Srbije. čestitao bih građanima Republike Srbije najveći hrišćanski praznik, nek se raduju - rekao je Milojević.

Podsetimo, Zvezda na četiri kola do kraja ima +14 u odnosu na Partizan i do kraja sezone igraće protiv Lučana, Napretka, Radničkog i Čukaričkog, a posao nije gotov pošto crveno-beli imaju i vžan meč za "duplu krunu" protiv Vojvodine u finalu Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading