ENRIKE BRUTALNO PONIZIO MBAPEA: Trener Parižana nikad iskreniji!

Autor:

Sport

26.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Uveren sam da ćemo naredne godine biti još bolji'' - jasan je Enrike.

ENRIKE BRUTALNO PONIZIO MBAPEA: Trener Parižana nikad iskreniji!

Foto: www.profimedia.rs

Luis Enrike Kilijan Mbape

Fudbaleri Pari Sen Žermena su uspeli da iznenade mnoge plasmanom u polufinale Lige šampiona, tako da se san o trofeju koji sanjaju nastalvja. Ovo postignuće je podiglo očekivanja navijača, ali i dodatno motivisalo tim da nastavi sa uspesima u narednim sezonama.

Iako je fokus bio na nadolazećem meču sa Le Havrom, Luis Enrike nije mogao da izbegne pitanja o transferu Kilijana Mbapea u Real Madrid. Španski stručnjak je istakao da će ekipa Pariz Sen Žermena naredne sezone biti još bolja, čime je indirektno potkačio Francuza.

- Napravili smo novu ekipu na startu sezone, mnogo novih igrača... Uveren sam da ćemo naredne godine biti još bolji. Došli smo do kraja sezone u veoma pozitivnim okolnostima. Nikada nisam razmišljao o tome, ali je sjajno. Svi igrači su mi na raspolaganju, vraćaju se Kimpembe i Serhio Riko, sa njima imamo dodatne ambicije - poručio je Enrike.

Osman Dembele je dobio pohvale od trenera Luisa Enrikea, koji je istakao značajan doprinos ovog igrača tokom sezone. Naglasio je Dembeleov smireni pristup igri i istakao važnost njegovih golova i asistencija za ekipu.

- Postigao je jedan gol, ali je imao mnogo asistencija i napravio ogroman posao za nas. Njegov doprinos je veliki, smiren je, a to je najvažnije - naveo je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading