NIJE SAMO SALDANJA! Još jedan igrač NAPUŠTA Partizan!

Autor:

Sport

22.05.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u velikim problemima.

NIJE SAMO SALDANJA! Još jedan igrač NAPUŠTA Partizan!

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Fudbaleri Partizana će biti oslabljeni na poslednjem meču ove sezone u Superligi Srbije kada u Humsku stiže kragujevački Radnički. Naime, stručni štab neće moći da računa na Mateusa Saldanju i Alda Kalulua, dok će odluka o Gajasu Zahidu biti donesena uskoro, piše "Telegraf.rs". Saldanja se dogovorio sa čelnicima kluba i rano ujutru u sredu otputovao u Brazil na odmor, sa obavezom da se vrati 16. juna i priključi ekipi na pripremama. Kalulu je takođe dobio dozvolu da otputuje nedelju dana ranije zbog privatnih obaveza.

Podsetimo, Partizan je obezbedio drugo mesto u Superligi i kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će meč sa Radničkim biti bez takmičarskog značaja. Ovo će pružiti priliku treneru da isproba neke nove taktike i igrače, kao i da odmori ključne igrače pred narednu sezonu.

Foto: Starsport

Aldo Kalulu

Sa osiguranim mestom u Ligi šampiona, Partizan će imati priliku da se takmiči sa najboljim evropskim klubovima, što će biti izazov, ali i prilika za igrače da pokažu svoj talenat na velikoj sceni. Očekuje se da će klub imati aktivnu letnju pauzu, sa ciljem da se pojača tim i da se napravi što bolji rezultat u evropskim takmičenjima.

Ovogodišnja sezona je bila uspešna za Partizan, sa osvojenim drugim mestom u Superligi i plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampiona. Klub se nada da će naredna sezona biti još uspešnija, sa jačim timom i još boljim rezultatima. S obzirom na osvojene bodove i zalaganje igrača, može se reći da je Partizan ostvario svoje ciljeve za ovu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading