DA LI JE ZVEZDA OŠTEĆENA? Terzić je ODMAH želeo da PROVERI da li se sudija OGREŠIO o Milojevićev tim! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski crveno-beli imaju prednost na poluvremenu.

DA LI JE ZVEZDA OŠTEĆENA? Terzić je ODMAH želeo da PROVERI da li se sudija OGREŠIO o Milojevićev tim! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde grabe ka osvajanju pehara Kupa Srbije, jer posle prvih 45 minuta imaju vođstvo protiv Vojvodine golom Mirka Ivanića.

Iskoristio je nekadašnji đak Novosađana neopreznost u odbrani tima Božidara Bandovića na isteku 37. minuta i preciznim udarcem posle dodavanja od strane Endiajea zatresao mrežu nemoćnog Lazara Carevića.

Samo tri minuta kasnije mreža crnogorskog reprezentativca se ponovo zatresla, strelac je bio Šerif Endiaje, ali se oglasila VAR soba i nakon odgledanog snimka poništila pogodak Zvezdinog napadača.

Nisu se mirili sa ovakvom odlukom u timu sa Marakane, pa su odmah proverili situaciju koja se dogodila. Rukovodstvo srpskog šampiona, na čelu sa Zvezdanom Terzićem, odmah je odlgedalo snimak sporne situacije, kako bi se uverili da li je glavni sudija Milan Ilić iz Ćuprije doneo pravu odluku, posle konsultacije sa VAR sobom.

Pogodak Šerifa Endiajea je poništen, a Crvena zvezda je u nastavak utakmice ušla sa golom viška.

Početak drugog poluvremena, nakratko je prekinula koreografija delija, ali je utakmica ubrzo nastavljena i arbitar Ilić je dao znak da se lopta ponovo zakotrlja.

Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića brane pehar u Kupu Srbije, osvojen prošle sezone protiv Čukaričkog (2:1) na stadionu "Rajko Mitić". Ukoliko dođu do novog, biće to 28. pehar u nacionalnom kupu za beogradske crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragañ

21.05.2024 21:57

Meznam zašto se on nervira zbog sudija kad su oni zvezdini