ISPAO IZ LIGE, ALI BLIZU PREZUIMANJA VELIKANA: Vinsent Kompani pred novim angažmanom!

Autor:

Sport

21.05.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijanac bi mogao na klupu Bavaraca.

ISPAO IZ LIGE, ALI BLIZU PREZUIMANJA VELIKANA: Vinsent Kompani pred novim angažmanom!

Foto: www.profimedia.rs

Vincent Kompani je imao težak zadatak kao menadžer Barnlija u protekloj sezoni. Iako su zabeležili samo pet pobeda u Premijer ligi, već se šuška o interesovanju Bajern Minhena za ovog iskusnog fudbalera i trenera. Iako na prvi pogled deluje kontradiktorno, ljudi koji su imali priliku da rade sa Kompanijem smatraju da je on pravi čovek za posao.

Vlasnik i predsednik Barnlija, Alan Pejs, veruje u Kompanija podjednako kao i pre dve godine kada ga je postavio za menadžera. Iako je sezona bila izuzetno teška, Pejs nikada nije razmatrao otpuštanje Kompanija. Uverenje u Kompanija samo je raslo, a Amerikanac je čvrsto ubeđen da je on prava osoba da odvede Barnli nazad u Premijer ligu sledeće sezone.

Pored Bajern Minhena, i drugi klubovi su primetili rad Vincenta Kompanija u transformaciji Barnlija. Interesovanje je pokazao i Brajton, ali interes Bajerna bi mogao da predstavlja ozbiljnu pretnju za zadržavanje Kompanija u klubu. Iako zvanična ponuda još uvek nije stigla, Kompanijev rad privlači pažnju brojnih klubova.

Kompanijev uticaj na tim je izuzetno veliki. On odobrava sve transfere, komunicira sa novim igračima i pokazao se kao izuzetno vešt trener. Njegov uticaj je vidljiv u svakom segmentu igre Barnlija. Iako su napravili greške, Pejs veruje da je Kompani uspostavio dobru strukturu za povratak Barnlija u Premijer ligu i uspeh u vrhunskom fudbalu.

Kompani je već počeo sa rekonstrukcijom tima za Čempionšip. Neki igrači su pušteni, dok su drugi ponuđeni novi ugovori. Takođe, klub je u pregovorima sa nekoliko igrača koji su bili na pozajmicama. Očigledno je da se Barnli priprema za izazove u narednoj sezoni sa Kompanijem na čelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading