POGLEDAJTE KAKO JE ŠERIF DONEO ZVEZDI 35. TITULU ŠAMPIONA SRBIJE: Slavlje na Marakani može da počne! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su odbranili naslov.

POGLEDAJTE KAKO JE ŠERIF DONEO ZVEZDI 35. TITULU ŠAMPIONA SRBIJE: Slavlje na Marakani može da počne! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su novi/stari prvaci Srbije, pošto su savladali TSC na Marakani u trećem kolu plej ofa sa 2:1!

Slavlje u Ljutice Bogdana može da počne - crveno-beli su odbranili titulu u Superligi Srbije! Nakon što je Partizan u Humskoj poražen od Vojvodine, bilo je jasno da Milojevićeva četa mora večeras trijumfom da povtrdi sedmi pehar u nizu u nacionalnom šampionatu - i uspela je.

Ali, nije bilo nimalo lako protiv žilave ekipe iz Bačke Topole. Prvo poluvreme proteklo je izuzetno tvrdo na obe strane, ipak, posle samo deset minuta igre u drugom delu Piter Olajinka nastavio je tamo gde je stao u Kupu protiv Partizana pogodivši glavom mrežu gola koji je čuvao Veljko Ilić. Međutim, ekspresno su odgovorili gosti posle samo 300 sekundi igre. Neoprezna je bila odbrambena linija crveno-belih dozvolivši Ivanu Milosavljeviću da iskosa pogodi nebranjenu mrežu i tako unese nervozu prisutnima na Marakani.

Ona je trajala sve do 15 minuta pred kraj, kada je Šerif Endiaje zakucao loptu sa pola metra u gol gostiju posle Rodićevog odbitka i tako ujedno doneo titulu crveno-belima, potvrdivši i svoju sjajnu formu u ovoj polusezoni. Pokušavali su borbeni gosti do kraja da izjednače, ali je Vladan Milojević uspešno izvršio prvu misiju zbog koje je vraćen u Ljutice Bogdana - osvojio je titulu šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading