TEN HAG I BAJERN MINHEN?: Evo kakva je sudbina trenera Mančester junajteda!

Autor:

Sport

07.05.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni dani za holandskog stručnjaka.

TEN HAG I BAJERN MINHEN?: Evo kakva je sudbina trenera Mančester junajteda!

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Erik Ten Hag više nije u trci za vođenje Bajerna. Nakon što je sinoć doživeo težak poraz sa Mančester Junajtedom, njegova budućnost je dovedena u pitanje. Crveni đavoli su poraženi sa 4-0 od Kristal Palasa, što ih je ostavilo na osmom mestu Premijer lige. Iako je imao neuspešnu sezonu, Ten Hag se smatrao jednim od glavnih kandidata za zamenu Tomasa Tuhela.

Međutim, prema pisanju Bilda, on više nije kandidat. List navodi da su "bili razgovori između Maxa Eberla i uprave", ali da "oni neće biti nastavljeni" sa direktorom sportskog dela Bajerna. Sa druge strane Ten Hag trpi velike kritike na Ostrvu, a postoje špekulacije da će dobiti otkaz u Junajtedu na kraju sezone, a kako prenose mediji iz Engleske, igrači mu više ne veruju.

Iako se spekulisalo da je Ten Hag na kratkoj listi za novog šefa Bajerna i da su "uskpostavljeni kontakti" sa njegovim agentom, 54-godišnjak je pod ogromnim pritiskom na Old Trafordu i suočava se sa mogućim otpuštanjem ovog leta od strane novih šefova, Sira Jima Ratcliffea i Ineosa. Iako ga očekuje finale FA kupa sa Mančester Sitijem, sinoćnji poraz u Londonu može se pokazati kao kap koja je prelila čašu.

Bavarci traže novog trenera nakon što je potvrđeno da će Tomas Tuhel napustiti klub na kraju sezone. Bajern nije uspeo da osvoji Bundesligu prvi put od 2012. godine, dok je Bajer Leverkuzen lako došao do titule. Ipak, Tuhelova ekipa još uvek ima šansu da osvoji Ligu šampiona i igraju drugu polufinalnu utakmicu sa Real Madridom, pri rezultatu 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading