RASULO U HUMSKOJ! Albert NAĐ ODBIO da vodi Partizan protiv Zvezde! LJUT KAO RIS napustio trening!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koje su opcije za Duljajevog zamenika...

RASULO U HUMSKOJ! Albert NAĐ ODBIO da vodi Partizan protiv Zvezde! LJUT KAO RIS napustio trening!

Foto: Starsport

Albert Nađ

Uoči 173. večitog derbija sa Crvenom zvezdom, stručni štab Partizana suočio se sa neočekivanim problemom. Naime, prvi pomoćnik trenera Igora Duljaja, Albert Nađ, odbio je da zameni suspendovanog trenera i vodi meč sa najvećim rivalom naredne subote, iako poseduje PRO licencu. Ova odluka izazvala je žučnu raspravu među članovima stručnog štaba, a Nađ je napustio sportski centar u Zemunu i nije prisustvovao radu prvog tima u prepodnevnim časovima.

Razlozi odbijanja Nađa da preuzme vođenje tima nisu jasni, ali je njegova odluka izazvala nezadovoljstvo u klubu. Iako je pod važećim ugovorom sa crno-belima i jedini poseduje PRO licencu, Nađ je odbio da preuzme odgovornost za vođenje ekipe u veoma važnom meču, piše "telegraf.rs".

Ova situacija stavlja sportski sektor Partizana pred ogroman izazov, a sportski direktor Ivica Kralj moraće da pronađe rešenje za aktuelni problem. Na raspolaganju su mu još samo Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo sa licencama nižeg ranga, kao i Marko Jovanović koji se tek školuje za trenerski posao.

Neposredno pred jedan od najvažnijih mečeva u prolećnom delu sezone, Partizan se suočava sa unutrašnjim nemirima. Ova situacija dodatno komplikuje već napetu atmosferu u klubu, posebno s obzirom na to da je tim trenutno u borbi za drugu poziciju i održavanje pristojne razlike u odnosu na TSC. Uz navedene probleme u stručnom štabu, jasno je da Partizan mora da pronađe brzo i efikasno rešenje kako bi se fokusirao na predstojeći večiti derbi i održavanje stabilnosti u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading