NEVIĐENI SKANDAL: Luis Figo provocira Barselonine navijače u urnebesnom reklamnom spotu!

Autor:

Sport

20.04.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kataloncima se ovo neće dopasti.

NEVIĐENI SKANDAL: Luis Figo provocira Barselonine navijače u urnebesnom reklamnom spotu!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji portugalska fudbaler Luis Figo ponovo je zapalio sukob sa navijačima Barselone u urnebesnoj reklami. Figo je bio u centru jednog od najbizarnijih i najpoznatijih trenutaka El Clasica 2000. godine. Nakon što je prešao iz Barselone u Real Madrid, Figo je izvodio korner kada je sa tribina Nou Kampa na teren bačena obezglavljena SVINJSKA GLAVA. Utakmica je prekinuta na 14 minuta dok je zapanjeni sudija Medina Cantalejo pokušavao da smiri situaciju.

Dvadeset dve godine nakon čuvenog incidenta, Figo je dodao još više ulja na vatru u reklami za Uber Eats. Klip počinje sa dobitnikom Zlatne lopte, 51-godišnjim Figo-om, koji čita o neugodnim događajima dok mu prozor leti povrće. Figo, koji tokom genijalnog videa izgleda kao da pokušava da suzbije napade smeha, zatim koristi aplikaciju da pronađe kuvanu svinjsku glavu i servira ukusnu večeru sebi.

 - U redu je šaliti se sa hranom: ovog puta naručite praseće meso preko Uber Eats i ostavite ga na stolu (možda sa pečenim krompirom) - stoji u objavi Figa.

Figo je navukao veliki gnev navijača Barselone kada je odlučio da pređe direktno u Real Madird. Nakon tog nemilog događaja  igrači Reala tvrdili su čak da su videli golf loptice i nož na terenu. Direktor Barselone, Gabriel Masfuro, sugerisao je da je madridska štampa iskonstruisala celu priču i da su njihovi snimatelji postavili svinju. 

Tadašnji trener Blagurane Luis Van Gal optužio je Figa da sporo izvodi korner i da je na taj način provocirao navijače Barselone.

- Figo je provocirao navijače. Polako je prišao ćošku, polako uzeo bocu, vratio se do ćoška. I sve je to urađeno svesno i namerno, a da sudija nije ništa preduzeo da to zaustavi - istakao je Holanđanin.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading