REAL ODREDIO SUDBINU LUKE MODRIĆA: Utakmica protiv Bajerna bila prekretnica

Autor:

Sport

02.05.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatu postalo jasno šta ga čeka.

REAL ODREDIO SUDBINU LUKE MODRIĆA: Utakmica protiv Bajerna bila prekretnica

Foto: Real Madrid C.F/X

Luka Modrić odigrao je 15 minuta u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona između njegovog Reala i Bajerna (2:2), posle čega su Madriđani izgledno presekli šta će sa iskusnim Hrvatom. Naime, već duže se spekuliše da li će zadržati reprezentativca "vatrenih" ili će ga pustiti da traži sreću na drugom mestu i tamo završi karijeru.

Međutim, kako se sezona bližila kraju i teži mečevi počeli, uloga Luke Modrića postala je sve važnija. Pokazao je znanje i kvalitet potrebne da provede još jednu sezonu u Real Madridu. U prvom polufinalnom meču između Bajerna i Reala Modrić je igrao 15 minuta, ulazeći sa klupe umesto Tonija Krosa. Nosio je kapitensku traku, ističući svoju ključnu ulogu u timu Karla Anćelotija. Modrić je sjajnim pasom pronašao Vinicijusa, ostavljajući ga jedan na jedan sa golmanom, pa iako Brazilac nije uspeo da savlada Manuela Nojera Hrvat  tim i sa još nekoliko impresivnih poteza potvrdio svoj status vrhunskog igrača.


Podsetimo, samo nekoliko meseci ranije, izgledalo je verovatno da će Modrić napustiti Real na kraju sezone. Međutim, sada je skoro sigurno da će produžiti svoj boravak još jednu godinu. Mogućnost da Modrić napusti Real više nije u razmatranju za španskog diva, a njegovo 15-minutno izdanje protiv Bajerna čak je osvojilo i Florentina Pereza. Predsednik Real Madrida ne bi imao ništa protiv da Modrić ostane u timu, što je mišljenje koje deli i svlačionica. Modrićevi saigrači visoko ga cene, smatrajući ga uzorom i mentorom, posebno za mlađe igrače. Naime, iako je izrazio nezadovoljstvo smanjenim vremenom provedenim na terenu ranije u sezoni, Modrić je navodno prihvatio verovatnoću slične uloge sledeće sezone, spremno da podrži tim sa klupe i uđe u igru kada je to potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading