HRVAT POKOPAO HRVATA, POMOGAO MU NEMAC: Modrić bio tragičar, pa "prodao" zemljaka da se iskupi

Autor:

Sport

18.04.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epilog svega je Real u polufinalu Lige šampiona i to nakon pobede nad Mančester sitijem na penale.

HRVAT POKOPAO HRVATA, POMOGAO MU NEMAC: Modrić bio tragičar, pa "prodao" zemljaka da se iskupi

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala plasirali su se u polufinale Lige šampiona nakon što su tek posle boljeg izvođenja penala eliminisali Mančester siti. Rezultat je na Etihadu posle 120 minuta glasio 1:1, a kako je na "Santjago Bernabeu" bilo 3:3, ime polufinaliste odlučili su udarci sa kreča.

I tu Hrvati bespramno nastupaju na scenu. Luka Modrić je, iako su svi na svetu znali da će promašiti, pa čak i komentator RTS u prenosu, izveo prvi penal i naravno golman mu je odbranio. Kada mu se to dešavalo među "kockastima" obično su ga vadili saigrači poput Ivana Rakitića i Matea Kovačića, a sada je Modrić odlučio da proda Kovačića kako bi spasao svoju glavu. Naime, on je dojavio svom golmanu Andriju Luninu gde će Mateo šutirati, što je Ukrajinac i priznao posle meča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Modrić i Kovačić

- Luka Modrić mi je pomogao savetima. Znao sam gde će Kovačić pucati - objasnio je Lunin.

Međutim, njemu je zlata vreda savet dao i Antonio Ridiger i potvrdio gde će Mateo šutirati i tako potvrdio Modrićeve savete. Naime, na snimku koji je zabeležen tokom penal-serije, jasno se vidi kako Nemac pokazuje na koju stranu će Kovačić uputiti loptu.

 

 

Naravno, mnogo toga je Lunin uradio i sam. On je tokom iskoristio priliku da pokaže svoj talenat, iskoristivši povredu Tiboa Kurtoe i neujednačenu formu Kepa Arizabalage. Njegova otpornost i odlučnost ne samo da su mu doneli poverenje stručnog štaba Reala Madrida, već su i učvrstili njegovu poziciju kao zvezde u usponu u svetu fudbala. Sada mu se sve vratilo. Novu priliku za dokazivanje u Ligi šampiona imaće u polufinalu protiv Bajerna  iz Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading