HAOS NA ZLATIBORU: Jeziv incident na dečijem fudbalskom turniru - povređeno dete u tuči roditelja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

HAOS NA ZLATIBORU: Jeziv incident na dečijem fudbalskom turniru - povređeno dete u tuči roditelja!

Foto: TO Zlatibor

Zlatibor kup

Da li je moguće da se ovako nešto može dogoditi?

Jeziv incident koji se dogodio na međunarodnom dečijem fudbalskom turniru "Zlatibor kup" ostavio je gorak ukus u ustima svih prisutnih. Kako ističe jedna zabrinuta majka, sve je počelo kada je klub iz Rusije počeo da vodi. Roditelji dece iz kluba "Stari aerodrom" iz Podgorice izazvali su tuču sa roditeljima dece iz kluba "Integral" Moskva, što je rezultiralo povredom glave jednog jedanaestogodišnjeg deteta.

Ovo nije prvi put da roditelji iz kluba "Stari aerodrom" prave probleme. Prema rečima zabrinute majke, isti roditelji su pravili incidente čak i u Beogradu. Njihovo ponašanje na turniru bilo je nedopustivo, od gađanja flašama do nasrtaja na roditelje dece iz Rusije. Takvo ponašanje ne samo da je neprihvatljivo, već je i izuzetno opasno, pogotovo kada su u pitanju deca koja bi trebalo da uživaju u sportskom duhu takmičenja.

Republika

Foto: TO Zlatibor

Detalj sa jednog od ranije odigranih dečijih turnira "Zlatibor kup"

 

Prema rečima ove majke, tim iz Podgorice sigurno će biti diskvalifikovan jer nisu primili medalju. Ovakvo ponašanje nije u skladu sa duhom sportskog takmičenja, pogotovo kada su u pitanju deca uzrasta od 2010. do 2017. godišta. Umesto stvaranja novih prijateljstava i uživanja u igri, deca su bila izložena nasilju i neprihvatljivom ponašanju koje je zaista za osudu.

Incident na međunarodnom dečijem fudbalskom turniru "Zlatibor kup" baca senku na inače divan događaj posvećen mladim fudbalerima. Nadamo se da će organizatori preduzeti odgovarajuće mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili u budućnosti i kako bi se omogućilo deci da uživaju u sportskom duhu takmičenja, bez straha od nasilja i narušavanja fer-pleja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading