JUVENTUS NA POGON VLAHOVIĆA JURI FINALE KUPA ITALIJE: Okršaj Bjankonera i Lacija za spas sezone!

Autor:

Sport

23.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac u sjjanoj formi.

JUVENTUS NA POGON VLAHOVIĆA JURI FINALE KUPA ITALIJE: Okršaj Bjankonera i Lacija za spas sezone!

Foto: twitter.com/juventusfc

Fudbaleri Juventusa i Lacija odmeriće snage u okviru polufinala Kupa Italije na Olimpiku od 21.00 čas. Prvi duel pripao je izabranicima Maksimlijana Alegrija, pošto su slavili rezultatom 2:0 golovima Dušana Vlahovića i Federika Kijeze. Stara dama ima dobru prednost pred revanš i sigurno je da će igrati defanzivno kako bi se plasirali u finale.

Sa druge strane Lacio pod patronatom Igora Tudora sigurno će ići na sve ili ništa, pa će hrvatski stručnjak baciti sve karte u napad. Bjankoneri su se oprostili od Serije A, a u jednom momentru su bili na dva boda zaostatka od Intera koji je juče pobedom nad Milanom u Derbiju Dela Madonina overio Skudeto.

Još uvek nije sigurno da li će Maksimilijano Alegri ostati na klupi Juventusa, a postoje špekulacije da neće. Sa druge strane udarna igla Stare Dame ove sezone jeste srpski reprezentativac Dušan Vlahović koji je jedno vreme bio na udaru kritika, ali je demantovao sve i počeo da pogađa.

Vlahović je ove takmičarske godine na 31 meču postigao 17 golova, čime je najbolji strelac Juventusa. Sigurno će bivši fudbaler Partizana imati motiva i večeras da zatrese mrežu Nebesko-plavih i nastavi seriju golova. Sve u svemu oba tima igraju za spas sezone. Drugi polufinalni par su Fiorentina i Atalanta,  a Viola ima prednost od 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading