ŠOK ZA ZVEZDU: Napadač crveno-belih napušta klub i seli se u Rusiju!

Autor:

Sport

18.04.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije ostaje bez važnog igrača.

ŠOK ZA ZVEZDU: Napadač crveno-belih napušta klub i seli se u Rusiju!

Foto: Starsport

Ruski mediji prenose da fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Obale slonovače, Žan Filip Kraso, privlači pažnju Lokomotive. Iako je sjajno počeo sezonu, nakon dolaska Vladana Milojevića, Kraso je pao u drugi plan i Zvezda ne bi imala ništa protiv da se na leto rastane sa ovim igračem.

Foto: Starsport

 

Ruski novinar Andrej Pankov preneo je informaciju da je Lokomotiva iz Moskve iskazala interesovanje za Krasa, tražeći novog napadača i ne želeći da produže ugovore sa Dzjubom i Hmaulićem. Pankov je istakao da je Zvezda već nudila Krasa moskovskom timu, ali da oni nisu pokazali interesovanje.

Podsetimo, Kraso je bio meta turskih timova (Bešiktaš i Trabzon) tokom januarskog prelaznog roka, ali je tada Crvena zvezda odbila ponude. On je u Zvezdu stigao i Sent Etjena prošlog leta. Ove sezone Kraso je za tim iz Ljutice Bogdana odigrao 19 mečeva i bio precizan osam puta. 

Kraso je zimus osvojio Kup Afričkih Nacija sa Obalom Slonovače. Osim Zvezde i Sent Etjena, nastupao je još i za B tim Lorijena, Epina, Le Mans i Ažaksijo. Definitivno se radi o kvalitetnom igraču, međutim, nije pokazao sav potencijal na Marakani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading