DELIJE SE OGLASILE PRED DVA VEČITA DERBIJA: Navijači Zvezde imali šta da poruče!

Autor:

Sport

16.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ovo je prilika da u kratkom vremenskom periodu i na terenu i na tribinama pokažemo ko je ko'' - ističu najvatrenije pristalice crveno-belih.

DELIJE SE OGLASILE PRED DVA VEČITA DERBIJA: Navijači Zvezde imali šta da poruče!

Foto: FK Crvena zvezda

U subotu od 17 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 173. večiti derbi u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Ovaj meč uvek donosi uzbuđenja, a to posebno začine najvatrenije pristalice, odnosno sa jedne strane Grobari, a sa druge Delije, Naravno, najbolje je kada prođe bez incidenata, ali uvek čarki pred derbi mora da budu, jer je to ono što čini ovu utakmicu još zanimljivijom. 

Međutim, osim ligaškog, očekuje nas i večiti derbi u Kupu Srbije koji će se odigrati četiri dana kasnije. Tom prilikom navijači Zvezde su se oglasili i poručili da su ovo utakmice u kojima se uzima titula.

- Put ka duploj kruni! Jedino što je bolje od derbija za svakog navijača, jesu dva derbija u četiri dana! Žreb je hteo da se sa komšijama nađemo u polufinalu samo četiri dana nakon prvenstvenog derbija. Ovo je prilika da u kratkom vremenskom periodu i na terenu i na tribinama pokažemo ko je ko! Uz pun Sever, nadamo se i istok i zapad sa Zvezdinom publikom, možemo da rešimo mnogo toga do sredine sledeće nedelje! Zato se spremajte za dva izazova u četiri dana - navode najvatrenije pristalice crveno-belih i dodaju:

 - Ove utakmice vode ka tituli i Loznici, gde će se igrati finale kupa! 20.04. i 24.04. Svi na Marakanu! - zaključuju Delije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading