U BARSELONI SVE VEĆE TENZIJE: Da li je Ćavi ovim potezom najavio rastanak sa Kataloncima!?

Autor:

Sport

18.04.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski stručnjak pred izlaznim vratima.

U BARSELONI SVE VEĆE TENZIJE: Da li je Ćavi ovim potezom najavio rastanak sa Kataloncima!?

Foto: FC Barcelona/X

Fudbaleri Barselone nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Lige šampiona pošto su poraženi od Pari Sen Žermena rezultatom 4:1 na Monžiku. Imala je Blagurana gol prednosti pred revanš, pošto su na Parku Prinčeva slavili sa 3:2, a svojim navijačima dali povoda da naprave nikad spektakularniju atmosferu. 

Barselona je gotovo izgubila šansu da odbrani titulu u La Ligi, a takođe su se oprostili od trofeja u Kupu Kralja i najeltinjeg evropskog takmičenja. Ceh plaća trener Ćavi Ernandez pošto je pre par meseci najavio da će sigurno napustiti klub na kraju sezone. Međutim, posle prvog duela sa Parižanima, pojavile su se špekulacije da bi bivši kapiten Katalonaca mogao da ostane, ali pod određenim uslovima.

Naime, Ćavi je zahteva od uprave da se radi na podmlađivanju timu, baš ono po čemu je Barselona nekada bila prepoznatljiva. Španski mediji pišu da je atmosfera u Blagurani jako loša i da je puno tenzija. Prašina se još više podigla nakon što je Ilkaj Gundogan kritikovao pojedine igrače, a sada se pojavio još jedan detalj, koji daje možda odgovor da li Ćavi ostaje.

Španski stručnjak je otkazao trening koji bio zakazan za danas, a na terenu su se pojavili samo kapiten Serđi Roberto, Pedri i Gavi, koji se oporavlja od povrede kolena. Po ovoj situaciji bi se možda reklo da će Ćavi najverovatnije napustiti Barsu 1. jula. Pred njegovim izabranicima je okršaj sa Real Madridom za vikend, koji dočekuju u nimalo lakoj situaciji,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading