BORJAN SE VRATIO U ZVEZDU! Nekadašnji kapiten na treningu crveno-belih!

Autor:

Sport

08.04.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik delija među svojima.

BORJAN SE VRATIO U ZVEZDU! Nekadašnji kapiten na treningu crveno-belih!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Dolaskom Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde, Milan Borjan, tadašnji kapiten crveno belih, izgubio je mesto među stativama i na veliko razočarenje mnogih pristalica crveno-belih poslat je na pozajmicu u redove slovačkog šampiona Slovana iz Bratislave

Borjan je brzo osvojio poverenje u slovačkom klubu i postavio se kao prvi čuvar mreže, pre nego što je doživeo povredu koju će po svemu sudeći lečiti u Beogradu.

Borjan je iskoristio slobodno vreme tokom svog boravka u prestonici Srbije da poseti voljeni klub - Crvenu zvezdu. Na treningu srpskog prvaka srdačno se pozdravio sa saigračima Aleksandrom Dragovićem i Urošem Spajićem, sa kojima je proveo vredne trenutke dok je bio prva opcija na golu tima s Marakane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezda TV (@zvezda_tv_)

Kanadskom čuvaru mreže pozajmica ističe na leto i tada će se vratiti u klub, ali pitanje je da li će imati minutažu i status kao u prvom mandatu. Nesumnjivo da bi povratak Borjana obradovao mnoge pristalice crveno-belih koje su se klele u svog kapitena, a mnogi smatraju da je rukovodstvo srpskog šampiona napravilo veliku grešku što se odreklo jednog od najzaslužnijih za sjajne rezultate Crvene zvezde proteklih godina. Milan Borjan je proveo šest sezona u dresu kluba iz Ljutice Bogdana i za to vreme upisao je 180 nastupa i uspeo da postigne jedan gol i to sa bele tačke protiv Voždovca za overu titule prošle sezone. Poslednju utakmicu u crveno-belom odigrao je prošlog maja protiv Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading