FRENK LAMPARD NA KORAK OD TRENIRANJA MILANA BORJANA! Duo kome se niko nije nadao

Autor:

Sport

07.04.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski "Telegraf" prenosi da je Englez prvi izbor.

FRENK LAMPARD NA KORAK OD TRENIRANJA MILANA BORJANA! Duo kome se niko nije nadao

Foto: Tanjug/AP

Frenk Lampard

Kanadska fudbalska asocijacija razmatra imenovanje Frenka Lamparda za poziciju selektora nacionalnog tima, što bi označilo potencijalni dolazak ove fudbalske ikone na čelo reprezentacije za koju nastupa Milan Borjan. Lampard bi, ukoliko se dogovori sa kanadskim savezom, imao priliku da vodi kanadsku reprezentaciju na Mundijalu 2026. godine, koji će se održati u Kanadi, Sjedinjenim Američkim Državama i Meksiku.

Frenk Lampard je kao trener već predvodio timove poput Derbija, Čelsija i Evertona. Svoju fudbalsku karijeru završio je 2017. godine, a od tada se posvetio trenerskom pozivu. Lampard je nedavno istakao da uživa u radu sa igračima, te da je svaki klub u kojem je radio predstavljao veliki izazov iz različitih razloga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Frenk Lampard

Uživam s porodicom i nadam se da ću uskoro da se vratim. Nadam se da će se pojaviti nešto što mi odgovara jer želim da ponovo radim. To je intenzivan posao pa je lepo kada ste izvan njega, lepo je ceniti vreme provedeno sa svojom decom. Uživao sam u svim klubovima u kojima sam radio. Svi su bili veliki izazovi iz različitih razloga. Uživam da radim sa igračima, rekao je nedavno Lampard.


Nakon Mundijala u Kataru, nekadašnji selektor kanadske reprezentacije Džon Hendman dobio je otkaz, posle čega je otvoreno pitanje ko će preuzeti vođenje nacionalnog tima. Kanadska javnost smatra da bi Lampard bio idealan kandidat za ovu poziciju, a britanski "Telegraf" prenosi da je upravo on prvi pik za selektorskog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading