NEJMAR VAN STROJA GODINU DANA! Nazire se kraj karijere brazilskog superstara!

Autor:

Sport

02.11.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Al Hilala danas podvrgnut operaciji.

NEJMAR VAN STROJA GODINU DANA! Nazire se kraj karijere brazilskog superstara!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Brazilski fudbaler Nejmar (31) mogao bi da bude van terena čitavu godinu! Napadač Al Hilala podvrgnut je danas četvorosatnoj operaciji zgloba i meniskusa u bolnici u Belo Horizonteu, a kako navode lokalni mediji, zahvat je obavio čuveni doktor Rodrigo Lasmar. Očekuje se da će Nejmar biti otpušten iz bolnice već u subotu, ali njegov oporavak bi mogao da traje između šest i čak 12 meseci!

Nejmar je nedavno oborio rekord najboljeg strelca Brazila svih vremena, postigavši 78. gol u nacionalnom dresu. Međutim, povreda koju je doživeo 17. oktobra u duelu protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo mogla bi da označi prekretnicu u njegovoj karijeri. Sa 31 godinom, pauza od godinu dana može biti suviše veliki izazov za Nejmara.

Da li smo svedoci kraja sjajne karijere jednog od najtalentovanijih fudbalera današnjice? Sam Nejmar se oglasio na svom Instagram profilu posle operacije, objavivši sliku sa svojom decom uz reči: "Sve će biti dobro"

Podsetimo, Nejmar je ovog leta prešao iz Pariz Sen Žermena u Saudijsku Arabiju u ugovoru vrednom neverovatnih 90 miliona evra. Mnogi su bili iznenađeni ovim transferom, a sada se postavlja pitanje da li će brazilski fudbaler uspeti da se vrati na teren u istom sjajnom izdanju kao pre povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading