NAJGORI TRENUTAK U MOM ŽIVOTU: Nakon teške povrede oglasio se i brazilski fudbaler - Nejmar u ovom momentu želi samo jednu stvar!

Autor:

Sport

19.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njim je težak period.

NAJGORI TRENUTAK U MOM ŽIVOTU: Nakon teške povrede oglasio se i brazilski fudbaler - Nejmar u ovom momentu želi samo jednu stvar!

Foto: Tanjug/AP

Teška povreda ukrštenih ligamenata i meniskusa kolena udaljiće Nejmara na više meseci od fudbalskog terena, a mnogi mediji su preneli informaciju da je brazilskom superstaru ugrožena čak i karijera.

I dok ljubitelji fudbala u zemlji sambe i kafe sa nestrpljenjem očekuju zvanične informacije o tome kada će svog ljubimca ponovo videti na terenu, Nejmar se obratio javnosti:

- Ovo je veoma tužan trenutak, najgori u mom životu. Znam da sam jak, ali sada zaista trebam porodicu i prijatelje da su uz mene. Nije lako doživeti takvu povredu, pa ići na operaciju i znati da si van terena mesecima.

Foto: Tanjug/AP

Svestan je odmah bio težine povrede

 

Za sada nije poznato koliko će Nejmar odsustvovati sa terena, ali prema procenama navedeni period se može kretati u intervalu od šest do devet meseci.

Svakako će njegovo odsustvo predstavljati veliki gubitak kako za brazilski nacionalni tim, tako i za ekipu Al Hilala koja je ne tako davno uložila veliki novac kako bi ga dovela u svoje redove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading