UŽAS U ISTANBULU! Sat vremena pre finala Lige šampiona IZBIO POŽAR! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Mančester sitija i Intera igra se od 21 čas.

UŽAS U ISTANBULU! Sat vremena pre finala Lige šampiona IZBIO POŽAR! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Broje se sitni sati do početka spektakla u Istanbulu, pošto će se Mančester siti i Inter boriti za titulu najboljeg kluba u Evropi.

Finale Lige šampiona igra se na Ataturk stadion u u Istanbulu, na kome je na sat vremena pre početka meča viđen neverovatan prizor.

Naime, na jednom od objekata izbio je veliki požar. Gust crni dim kulja nad Bosforom, što je posebno uznemirilo posetioce najvećeg klupskog događaja.

Još uvek je nepoznato da li ima povređenih, ali sigurno da ovakva situacija nikako ne prija posetiocima koji su došli da bodre svoje klubove, jer je neprijatan miris svuda okolo.

Duel za "ušati pehar" sudiće poljski sudija Šimon Marčinjak, a finalnom susretu će prvi put prisustvovati vlasnik Mančester sitija Šeik Mansur.

On je, podsetimo, poslednji put viđen na utakmici "građana" pre 13 godina, kada su igrali derbi Premijer lige protiv Liverpula.

Sada je došao da na delu vidi, ukoliko se to dogodi, osvajanje jedinog trofeja koji nedostaje izabranicima Pepa Gvardiole u bogatoj riznici.

Sa druge strane, pitaju se nešto i Inter i njihov trener Simone Inzagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading