DELIJE ZOVU MILJENIKA NA MARAKANU Samo, Luka, dođi kući!

Autor:

Sport

26.05.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međutim, nakon rastanka s Kristal palasom, izvesnije je da će Milivojević prihvatiti neku izdašniju ponudu, saznaje Republika

DELIJE ZOVU MILJENIKA NA MARAKANU Samo, Luka, dođi kući!

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Nakon što je Luka Milivojević (32) i zvanično okončao mandat u Kristal palasu, portali i društvene mreže su se usijali zbog apela delija upućenih miljeniku "da se vrati kući". Međutim, jedno su želje, a drugo realnost...

Kako Republika saznaje, a trenutno stvari stoje, izvesnije je da će dojučerašnji kapiten londonskog premijerligaša i crveno-belih prihvatiti neku izdašniju ponudu sa zapada. Milivojević nije u cvetu mladosti, ali sa 32 godine može još mnogo toga da pruži i priušti.

Pre svega u finansijskom smislu. Naime, vrlo lako bi mogao da zaigra u Erediviziji i preseli se kod Dušana Tadića u Holandiju, ukoliko desetka Ajaksa i dogodine bude nosio dres "kopljanika".

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Takođe, za Lukine usluge raspituju se i bogati arapski klubovi koji neće žaliti novac da u svoju ligu dovedu igrača s takvim pedigreom. Izgleda da zasad neće biti uslišene želje navijača Zvezde za povratkom zadnjeg veznog iz Kragujevca, već je realnije da on za godinu-dve pojača klub čiji je deklasirani navijač.

Nada, ipak, poslednja umire, jer mogućnost povratka na Marakanu ovog leta ipak nije samo u domenu teorije. Milivojević je, naime, ozbiljno razmatra sve opcije i celokupna situacija mogla bi da se promeni za jedan dan.

Ono što je sigurno jeste da Luka posle šest godina, 163 utakmice i 36 golova napušta Selhurst park, a klub mu je tim povodom priredio prigodan omaž.

Bivšem reprezentativcu Srbije uručena je "predsednikova nagrada" Kristal palasa, dok su oproštajne poruke objavljene na svim nalozima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading