DRUŠTVENE MREŽE GORE: Velika TUGA u Izraelu zbog Baraka Bahara!

Autor:

Sport

25.05.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivni oproštaj Bahara - navijači u Haifi na ivici suza...

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Velika TUGA u Izraelu zbog Baraka Bahara!

Foto: Tanjug/AP

Izraelski stručnjak Barak Bahar oglasio se putem društvenih mreža, nakon što je dogovorio trogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom.

Bahar je poslao emotivnu poruku navijačima Makabija iz Haife, a sa tim klubom je uspeo da stigne do nove titule prvaka Izraela.

- Trebalo mi je nekoliko dana da se oporavim i vreme je da vam se zahvalim. Prilazim vam zajedno sa igračima da proslavimo uspeh, želim da budem srećan i da se radujem ali ne mogu. Čujem skandiranje “Ostani” i tada se slomim. Tada shvatam da se bliži kraj našem zajedničkom plesu i počinjem da se raspadam iznutra. Trčim u svlačionicu i molim se da se ne raspadnem i spolja, ali ne mogu da zaustavim emocije - počeo je novi kormilar srpskog šampiona, a zatim je dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

 

- Subota, poslednja utakmica, fenomenalna atmosfera, 30.000 navijača… Hiljade uzbudljivih poruka na Fejsbuku, Instagramu, Whats-Apu.  Postoji jedna reč koja se ponavlja u svakoj od njih: “Hvala!” Pa da vam se odužim istom rečju, Hvala! Hvala vam što ste nas podržavali kada je bilo teško, hvala Vam što ste ispunili svaki stadion u zemlji i inostranstvu, hvala vam što nas pratite i što još uvek to radite kao ludi.

Bahar je na kraju podvukao da je reč u "večnoj ljubavi".

Sada je vreme da se ide napred, telo ide ali srce ostaje. Grlim svakoga od vas! 

Bahar će na klupi našeg najtrofejnijeg kluba naslediti Miloša Milojevića, a odmah na startu mandata u Beogradu čeka ga ogroman izazov u vidu igranja grupne faze Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading