NIJE DUGO ČEKAO NA NOVI POSAO! Dva evropska kluba ŽELE Milojevića! Trener Zvezde NAPUŠTA Marakanu?!

Autor:

Sport

13.05.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Miloš Millojević napustiće srpskog šampiona na kraju sezone, a sve je izvesnije da će na njegovo mesto doći Izraelac Barak Bahar.

NIJE DUGO ČEKAO NA NOVI POSAO! Dva evropska kluba ŽELE Milojevića! Trener Zvezde NAPUŠTA Marakanu?!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Pred Milojevićem je, posle osvajanja šampionske titule posle pobede nad TSC-om u prvenstvu, podigne i pehar u Kupu Srbije, čime bi boravak na klupi crveno-belih ukrasio "duplom krunom".

Sa druge strane i Barak Bahar će, po svemu sudeći, doći sa titulom izraelskog prvaka na klupi Makabi Haife, jer je na četiri boda više od najbližeg pratioca Hapoel Ber Šive.

Budući da je sve izvesnijii Zvezdin rastanak sa Milojevićem, mladi stručnjak neće dugo čekati na novi posao, pošto su za njegove usluge već zainteresovana dva evropska kluba.

Kortrajk iz Belgije bi rado na svojoj klupi video Miloša Milojevića, dok je istu želju pokazala i Fortuna Sitard iz Holandije.

Foto: Starsport

 

Uprkos tome, trener crveno-belih neće da se izjašnjava o ponudama i odlasku sa Marakane pre kraja sezone, kao i o defenitivnom rastanku sa novim-starim šampionom Srbije.

Inače, pre dolaska u Ljutice Bogdana, Milojević je radio na Islandu, u Breidabliku i Vikinguru, dok je zapažene rezultate beležio u Švedskoj.

Vodio je Mjalbi, Hamarbi i Malme, pre nego što je postao asistent Dejanu Stankoviću, a potom samostalno preuzeo vođenje ekipe, posle odlaska Zvezdinog legendarnog asa.

Podsetimo, Crvena zvezda je osvojila 34. titulu u klupskoj istoriji, a šestu uzastopnu, potvrdivši dominaciju na domaćoj sceni.

Klub sa Marakane trenutno ima 21 bod više od drugoplasiranog tima na superligaškoj tabeli, to je trenutno ekipa Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading