MILOJEVIĆ SPREMIO DVE TRANSFER BOMBE: Trener Crvene zvezde očaran Izraelcem i Šveđaninom (VIDEO)

Autor:

Sport

13.05.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po rečima srpskog trenera ovaj tandem bi doneo novi kvalitet klubu sa Marakane.

MILOJEVIĆ SPREMIO DVE TRANSFER BOMBE: Trener Crvene zvezde očaran Izraelcem i Šveđaninom (VIDEO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, rekao je u intrevjuu za "Mozzart sport" da je imao u planu dva pojačanja iz inostranstva. Naime, akutelni strateg crveno-belih želeo je vezistu Netu Lavija (26) i ofanzivca Gustava Ludvingstona (29).

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

 

Ipak, izraleski igrač  je zimus Makabi Haifu zamenio Gamba Osakom, dok je Šveđanin u istom prelaznom roku napustio Hamarbi i pojačao Ulsan.

- Jesam, možda je moj problem što nisam zahtevan trener, uvek sam igrao sa tim što sam imao. Volim da radim sa grupom, ne mislim da je kupovina i prodaja najbolja stvar za klub. Hteo sam da se ponašam odgovorno, kada smo imali roster od 30 igrača i deset bodova prednosti tražio sam dvojicu novih fudbalera. Klub ih nije doveo. Hteo sam Natu Lavija iz Haife i Gustava Ludvigsona iz Hamarbija. To su karakterni i kvalitetni momci. Bili su u domenu naših finansijskih mogućnosti, a znam da bi grupu povezali kvalitativno i karakterno. Sa druge strane nisam želeo da zatvorim prostor mladima. Rasteretili smo kadar odlascima Bena, Sanoga, Pankova, Popovića. Razmišljao sam da je bolje malo uštedeti i zatim dovesti prave igrače na leto. Nadam se da će klub to da uradi - rekao je Milojević.

Ludvigson je onaj momak što je uništio Čukarički kada ste vi bili trener Hamarbija?

- Ludvigson igra sve tri pozicije iza špica i u špicu. Brz i jak igrač, dobar karakter. Na kraju je otišao u Južnu Koreju, napravio je bolji transfer od onog što smo mi mogli da mu ponudimo. Daje tamo golove, ne postoji igrač u grupi koji ga ne voli. Njegove distance su 13, 14 kilometara, ima brzinu kao Bukari. Razumem i politiku kluba, on ima 29 godina. Nije za budućnost, ali je jedan neistrošen igrač ispred koga su bile dve ili tri dobre sezone. On bi imao i motivaciju, jer bi došao iz slabijeg kluba i mogao da pokaže da vredi. Mnogi igrači iz boljih liga dođu ovde i potcene Zvezdu i Mozzart Bet Superligu. To je ono, što bih ja rekao, učine nam čast. Ne igraju iz srca. To je onda problem - naglasio je Miloš Milojević.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading