NOVI SKANDAL U NAJAVI! Čukarički NE ŽELI da igra protiv Partizana! Ovo je glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

11.04.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 30. kola Mozzart Superlige Srbije na Banovom brdu prekinuta je u 21. minutu.

NOVI SKANDAL U NAJAVI! Čukarički NE ŽELI da igra protiv Partizana! Ovo je glavni RAZLOG!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički - Partizan

Svemu su prethodili neredi na tribinama, koje su izazvali navijači Partizana bacajući pirotehnička sredstva na teren.

Sudija Milan Mitić je pet puta prekidao meč, da bi konačno u 21. minutu pala odluka da se duel nastavi u sredu, od trenutka kada je prekinut.

Grobari su posle baklji na teren ubacivali i stolice, iako je klubu iz Humske ovaj duel od presudne važnosti za izlazak u Evropu i mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nekoliko puta Leskovčanin je prekidao susret, da bi se pristalice crno-belih potom sukobile sa žandarmerijom, pa su nakon toga igrači definitivno poslati u svlačionice.

Čukarički je, međutim, nezadovoljan odlukom da se pomeri beogradski derbi za sredu od 18 časova, pa "brđani" razmišljaju da sutra ni ne izađu na teren!

Foto: Starsport

 

Prema njihovom mišljenju ovakva procena pomeranja utakmice je “represija velikog kluba nad malim klubom i da su ovim potezom crno-beli pokazali svu svoju moć”.

Istovremeno, na Banovom brdu najviše zameraju to što je, posle pražnjenja tribine gde su bili navijači Partizana, utakmica mogla da se nastavi, jer su postojali uslovi za to.

"Brđani" su hteli da "bitka za Evropu" bude završena večeras, ali su igrači i stručni štab kluba iz Humske posle pregovora sa sudijama napustili teren i otišli u svlačionicu.

Za njima se uputila i sudijska trojka, dok su svi iz Čukaričkog sa nevericom ispratili njihov potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading