STRAHOVIT UDARAC ZA SRBIJU: Piksi ostao bez velike uzdanice!

Autor:

Sport

21.03.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalne vesti za "orlove" pred početak kvalifikacija za Evorpsko prvenstvo.

STRAHOVIT UDARAC ZA SRBIJU: Piksi ostao bez velike uzdanice!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije biće oslabljena na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto u prve dve utakmice za nju neće igrati Luka Jović.

Napadač Fiorentine neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, zbog povišene telesne temperature i virusne upale respiratornih organa koja je konstatovana nakon detaljnog medicinskog pregleda.

Zbog toga će Jović morati da miruje narednih pet do sedam dana, pa će propustiti mečeve protiv Litvanije u Beogradu koja se igra u petak, kao i protiv Crne Gore u Podgorici tri dana kasnije.

Osim Srbije, Litvanije i Crne Gore, u G grupi kvalifikacija se nalaze još Mađarska i Bugarska, a u Nemačku će se plasirati dve prvoplasirane reprezentacije.

Luka Jović je za reprezentaciju Srbije debitovao pre skoro pet punih godina i od tada je na 30 utakmica u dresu "orlova" postigao deset golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading