ORLOVI DOBIJAJU POJAČANJE! Isplivalo ime POTENCIJALNOG REPREZENTATIVCA Srbije, koga Piksi NIJE HTEO da OTKRIJE!

Autor:

Sport

21.03.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dragan Stojković napomenuo je da bi "orlovi" posle Lazara Samardžića mogli da dobiju još jednog reprezentativca.

ORLOVI DOBIJAJU POJAČANJE! Isplivalo ime POTENCIJALNOG REPREZENTATIVCA Srbije, koga Piksi NIJE HTEO da OTKRIJE!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Tokom obraćanja medijima na jučerašnjoj konferenciji, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi otkrio je da Marko Dmitrović više neće nastupati za državni tim, što je potvrdio FSS, kao i golman Sevilje na društvenim mrežama.

Ipak, tom prilikom, Piksi je nagovestio da će Srbija, posle Lazara Samardžića, uskoro dobiti još jednog novog reprezentativca, čije ime drži u tajnosti.

Po svoj prilici, kao što je Republika pisala pre nešto manje od mesec dana, to će biti napadač Bazela Darian Maleš. Reč je o fudbaleru Intera koji nastupa kao pozajmljen igrač za švajcarskog velikana.

 

 

Može da pokrije sve pozicije u navali, ali se najbolje snalazi u ulogama ofanzivca i po desnom krilu.

U Italiju je stigao iz Lucerna 2020. godine za 2,5 miliona evra, a Bazel ima opciju da ga otkupi. Za omladinsku reprezentaciju Švajcarske je odigrao 11 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading