FSS IZDAO SAOPŠTENJE! Potvrđene Piksijeve REČI!

Autor:

Sport

21.03.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije izdao je saopštenje u kome se navodi da je čuvar mreže Marko Dmitrović završio sa nacionalnim timom.

FSS IZDAO SAOPŠTENJE! Potvrđene Piksijeve REČI!

Foto: Starsport

Rukovodstvo FSS-a se oglasilo putem društvenih mreža, saopštenjem u kome se zahvljajuje golmanu Sevilje na učinjenom u prethodnom periodu.

- Marko Dmitrović je odlučio da završi reprezentativnu karijeru. Fudbalski savez Srbije zahvaljuje se Marku Dmitroviću na svemu što je učinio za nacionalni tim i želi mu puno uspeha u nastavku karijere - navodi se iz FSS.

 

 

Inače, tokom jučerašnje konferencije u Staroj Pazovi, selektor "orlova" Dragan Stojković otkrio je ovu informaciju.

- Dmitrović nas je obavestio pre nekoliko dana da neće više igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. Posle dve godine naše saradnje, želim da mu poželim sve najbolje. To je njegova odluka, pretpostavljam da želi da se bori da bude prvi golman u Sevilji. Prema njegovim rečima, ima dovoljno mladih golmana kojima treba pružiti šansu. To je prava istina, ovo što ja kažem - rekao je Stojković okupljenim novinarima u Staroj Pazovi.

Marko Dmitrović (31) je za A tim Srbije upisao 19 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading