Mijatović poslao snažnu poruku Piksiju uoči početka kvalifikacija za EURO

Autor:

Sport

21.03.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju čekaju Litvanci i Crnogorci.

Mijatović poslao snažnu poruku Piksiju uoči početka kvalifikacija za EURO

Foto: Starsport

Predrag Mijatović

Bivši reprezentativac Jugoslavije Predrag Mijatović izjavio je da selektor Srbije Dragan Stojković ima veliku ambiciju da sa "orlovima" izbori plasman na EURO

Fudbaleri Srbije okupili su se juče u Staroj Pazovi gde se pripremaju za predstojeće mečeve protiv Litvanije i Crne Gore u kvalifikacijama za EP 2024.

Srbija će u petak dočekati Litvaniju, a tri dana kasnije igraće sa Crnom Gorom u Podgorici. Srbija igra u grupi G kvalifikacija za EP sa Litvanijom, Crnom Gorom, Bugarskom i Mađarskom.

- Gledajući takmičenje, poslednje Svetsko prvenstvo, lige, prethodne kvalifikacije - ne postoje laki protivnici. Postoje neki protivnici koji nemaju veliku reputaciju, ali laganih protivnika nema. Na svakoj utakmici morate da bude potpuno skoncentrisani, da ne bi bilo iznenađenja. Apsolutni respekt prema svim protivnicima. Grupa u kojoj igra Srbija je takva i treba se maksimalno spremiti za naredne mečeve - rekao je Mijatović za K1.

On je istakao da je imao priliku da pre nekoliko dana razgovara sa Stojkovićem.

- Stojković počinje kvalifikacije sa velikom ambicijom da Srbija izbori plasman na EP 2024. Stojković apsolutno zna šta hoće i koji mu je igrač potreban. Da kažem ta nezgoda na SP u Kataru alarmirala je Stojkovića da ove kvalifikacije počne jako da bi se Srbija plasirala na naredno EP. Tu su neka nova imena, što je potpuno logično. Postoje neki igrači koji u ovom trenutku nisu na spisku, ali verujem da je Stojković pozvao one fudbalere, koji su u top formi i koji mogu da naprave dobar rezultat u narednim utakmicama. Selektor Srbije mora da gleda u ovom trenutku da ostvari cilj, a to je plasman na EP 2024 - istakao je, izmedju ostalog, Mijatović.

Republika

Foto: Starsport

Ambiciozni Piksi vodi Srbiju na Evropsko prvenstvo

On je na kraju još jednom istakao da u ovom trenutku nema ambicije da preuzme neku funkciju u Partizanu, pošto su njegove poslovne i privatne ambicije vezane za Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading