FLIK GA JE ZVAO DA IGRA ZA PANCERE! Samardžić OTKRIO zašto je ZABRAO Srbiju pre Nemačke!

Autor:

Sport

21.03.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije startuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a na spisku selektora Stojkovića našao se i debitant Lazar Samardžić.

FLIK GA JE ZVAO DA IGRA ZA PANCERE! Samardžić OTKRIO zašto je ZABRAO Srbiju pre Nemačke!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Vezista Udinezea dospeo je u centar pažnje ove nedelje. Najpre zbog gola koji je namestio u pobedi njegovog kluba nad šampionom Milanom, a potom i kao debitant u nacionalnom timu kod Dragana Stojkovića Piksija.

Zašto je izabrao srpski tim, a ne Nemačku, Lazar Samardžić je otkrio u razgovoru za nemačke medije.

- Odluka nije doneta preko noći, bilo je potrebno vreme. Pričao sam sa selektorom Piksijem i dao mi je osećaj da ću odmah imati važnu ulogu u timu i zbog toga sam počastvovan. Moj san je da igram na prvenstvu Evrope i čast mi je što ću moći da pomognem timu u ostvarenju tog cilja - rekao je Samardžić za "Sport1".

Foto: printscreen/instagram

 

Dobio je poziv i od selektora "pancera" Hansija Flika.

- Flik je pokušao da me ubedi, razgovarali smo i objasnio mi je kakav bi me put čekao u reprezentaciji Nemačke i to me je takođe obradovalo. Velika je čast kada vas selektor pozove. Međutim, tada sam već bio uveren da hoću da igram za domovinu svojih roditelja - kaže novopečeni član "orlova".

Dobro poznaje pojedine saigrače iz nacionalnog tima i želi da se što pre uklopi u tim.

- Dušan Tadić, Filip Kostić, Aleksandar Mitrović, sve to su igrači za koje smo moja porodica i ja uvek navijali, znam da mogu mnogo od njih da naučim. Imam 21 godinu, igram na visokom nivou i spreman sam da sada dodam gas u dresu reprezentacije Srbije - istakao je Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading