SINE, DA BI BIO KAO JA, SVE OVO MORAŠ DA ISPUNIŠ: Ronaldo uputio ZLATAN SAVET svom nasledniku, na Junioru je da ga posluša!

Autor:

Sport

21.03.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski superstar i njegova porodica privlače veliku pažnju svetskih medija.

SINE, DA BI BIO KAO JA, SVE OVO MORAŠ DA ISPUNIŠ: Ronaldo uputio ZLATAN SAVET svom nasledniku, na Junioru je da ga posluša!

Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo Junior, sin legendarnog portugalskog fudbalera, pokazuje raskošan potencijal, a o njegovim dometima govorio je i as saudijskog Al Nasra.

Popularni "CR7" je otkrio recept koji mora da primeni kako bi dostigao njegove visine.

- Moj sin ima potencijal. Videćemo da li će postati sjajan igrač. Ponekad pije Koka Kolu i jede slatkiše, što me prilično nervira. Brz je i dobro dribla, ali to nije dovoljno. Uvek mu govorim da su za uspeh neophodni rad i posvećenost. Neću ga pritiskati da bude fudbaler, ali ako me pitate da li bih voleo, da voleo bih. Najvažnija stvar je da postane najbolji, bio igrač ili doktor - ocenio je Portugalac.

 

 

Ronaldo, uz Lionela Mesija, važi za jednog od najboljih u istoriji fudbala, sa reprezentacijom Portugala stigao je do titule evropskog prvaka, dok je u pet navrata osvajao Zlatnu loptu. Da li će Junior krenuti njegovim stopama, pokazaće vreme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading