ERLINŽE, DOKTORE: Procurio snimak kako Haland deli autograme dečici (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je usrećio devojčicu, a zatim i dečaka.

ERLINŽE, DOKTORE: Procurio snimak kako Haland deli autograme dečici (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Erlinga Halanda

Fudbalska reprezentacija Norveške će u subotu na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo gostovati Španiji, a potom tri dana kasnije i Gruziji.

Međutim, Norvežani neće igrati u najjačem sastavu, pošto zbog povrede prepona na raspolaganje selektoru Staletu Solbakenu neće moći da se stavi najbolji igrač ekipe Erling Haland.

Ipak, centarfor Mančester sitija je došao na okupljanje reprezentacije, čime je pokazao da je hemija u ekipi fantastična i da su "lavovi" spremni za plasman na EP.

Tokom priprema za prve mečeve na putu ka Nemačkoj (domaćinu kontinentalnog šampionata), u kampu reprezentacije Norveške su se pojavila deca koja su tražila autograme od svojih idola.

Očekivano, najviše posle je imao Haland. Na društvenim mrežama se pojavio i video snimak kako se prvo potpisao jednoj devojčici, a zatim i dečaku.

Norvežani se u kvalifikacijama za EP nalaze u A grupi, zajedno sa Španijom, Gruzijom, Škotskom i Kiprom.

Haland, koji ima tek 22 godine, je za reprezentaciju Norveške odigrao 23 meča, a postigao je 21 gol, uz tri asistencije.

Norveška gol mašina je prošlog leta iz Borusije Dortund stigla u Mančester siti, a na 37 utakmica u svim takmičenjima je postigla 42 pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading