KATASTROFALNE VESTI! Povredio se najbolji strelac! Selektor ostao bez rekordera!

Autor:

Sport

21.03.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac svih evropskih liga Erling Braut Haland napustio je kamp norveške reprezentacije, zbog povrede prepona.

KATASTROFALNE VESTI! Povredio se najbolji strelac! Selektor ostao bez rekordera!

Foto: youtube.com/printscreen

Napadač Mančester sitija obeležio je dosadašnjo deo sezone u "ligama petice", a sjajnu golgetersku formu potvrdio je postigavši osam golova u četiri dana za "građane".

Zato se prva zvezda Vikinga radovala izazovima u nacionalnom timu, međutim, povreda prepona je bila ozbiljnije prirode, pa će se Haland vratiti na Etihad i nastaviti proces rehabilitacije.

Selektor Norveške Stale Solbaken razočaran je bio dešavanjima oko svog najboljeg igrača, pa je u revoltu izjavio da Erling daje prednost engleskom šampionu, u odnosu na svoju zemlju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Treba reći da je Haland u impresivnoj seriji, pošto je za „građane“ postigao čak 42 gola u svim takmičenjima. Verovao je da će dobru formu nastaviti i u nacionalnom timu, ali povreda ga je omela u tome.

- Erling je teško podneo što neće biti sa timom. Na sreću, u ovom timu ima još dosta samopouzdanja, talenta i kohezije, što će nam pomoći u osvajanju bodova - rekao je selektor Norveške Stole Solbaken.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading