NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Piksi u VELIKOM PROBLEMU pred start kvalifikacija!

Autor:

Sport

21.03.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će selektor ovo rešiti?

NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Piksi u VELIKOM PROBLEMU pred start kvalifikacija!

Foto: RTS/printscreen

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj put ka Evropskom prvenstvu.

"Orlovi" će kvalifikacije igrati u grupi sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom, a prvi protivnik četi Dragana Stojkovića Piksija biće Litvanci.

Utakmica je na programu u petak 24. marta od 20.45 na Marakani, a Piksi se pred ovaj meč suočava sa neočekivanim problemom.

Srbija je ogroman favorit protiv Litvanije, pa tako u svetskim kladionicama kvote na pobedu naše reprezentacije variraju od 1.05 do 1.10.

Republika

Foto: Starsport

Piksi i reprezentativci Srbije

 

Da slikovito objasnimo - ako je kvota 1.05, na 100 uplaćenih dinara možete dobiti 105, a ako je 1.10, na istu uplatu čeka vas dobitak od 110 dinara!

Kvota na nerešen ishod iznosi 9.80 (na uplaćenih 100 dinara potencijalni dobitak je 980), a za pobedu Litvanije čak 30.00 (na uplaćenih 100 dinara potencijalni dobitak je 3000).

Ovo bi moglo da predstavlja veliki problem za motivaciju fudbalera i videćemo kako će Dragan Stojković uspeti da pripremi igrače psihički za utakmicu u kojoj su ovoliki favoriti. Ime i kvalitet protivnika mogli bi da utiču na "orlove" da slabije uđu u susret, a svi znamo da su upravo ovakvi "unapred dobijeni" mečevi najteži za igru.

Šta vi mislite, da li će Srbija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo početi pobedom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading