MILIONI SU U IGRI: Slavna holivudska glumica kupuje Arsenal? (FOTO)

Autor:

Sport

02.02.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londoski klub igra jednu od najboljih sezona u prethodnih desetak godina. Na dobrom su putu da osvoje Premijer ligu, prvi put posle 2004. godine.

MILIONI SU U IGRI: Slavna holivudska glumica kupuje Arsenal? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Odlični rezultati i povratak publike učinili su Arsenal zanimljivom investicijom. Zato i ne čudi što je klub iz Londona interesantan mnogim bogatim ljudima iz celog sveta. Prema portalu "transfermarkt.com", samo igrački kadar "tobdžija" trenutno vredi 803.000.000 evra.

Ono što je krajnje neobično jeste da se kao mogući akcionar Arsenala pominje poznata američka glumica Ris Viterspun (46), koja iza sebe ima veliki broj uloga u holivudskim blokbasterima.

 

 

Amerikanka je u januaru boravila u Engleskoj, gledala utakmice Arsenala i bila oduševljena ambijentom i onim što je videla u Premijer ligi.

- Ako u Arsenalu ima mesta za investitore, moji sinovi i ja bismo bili srećni. Ovo je naš omiljeni tim. Gledali smo meč pre neki dan, bilo je neverovatno. Ovo je naš tim - izjavila je Viterspunova u emisiji "One show", a njene reči preneo je list "Mirror".

Ris Viterspun rođena je u Nju Orleansu u Luizijani. Vlasnica je producentske kuće "Type a films". Četiri puta se našla u izboru "100 najlepših žena Holivuda" koji sprovodi časopis "Pipl". Jedna je od najbolje plaćenih holivudskih glumica budući da su joj se honorari kretali u rasponu od 15 do 20 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading