VELIKA POBEDA MLADOG FUDBALERA: Mejson Grinvud oslobođen optužbi za silovanje

Autor:

Sport

02.02.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Mančester junajteda je izašao kao pobednik, nakon što su istražitelji odradili svoj posao.

VELIKA POBEDA MLADOG FUDBALERA: Mejson Grinvud oslobođen optužbi za silovanje

Foto: Tanjug/AP

Mejson Grinvud, mladi fudbaler Mančester junajteda, oslobođen je optužbi za pokušaj silovanja 18-godišnje devojke.

Grinvud je pre nešto više od godinu dana uhapšen zbog optužbi za silovanje i fizički napad, posle čega su se u javnosti pojavili uznemirujući audio snimci i fotografije nasilja.

Drugi put je Grinvud pritvoren sredinom oktobra 2022. zbog kršenja uslovnog puštanja na slobodu.

Posle toga je suđenje počelo u novembru, a onda je odloženo za tek 27. novembar ove godine, ali do njega nije došlo pošto je u četvrtak Grinvud oslobođen svih optužbi koje su mu stavljane na teret.

Istražitelji su sve vreme bili u kontaktu sa pravnim timom. Ova odluka nije doneta lako. Uprkos interesovanju medija i javnosti o ovom slučaju, odlučili smo da ne dajemo dalje komentare. Ipak, želimo da iskažemo odlučnost da svi navodi o nasilju nad ženama uvek budu detaljno istraženi bez obzira na okolnosti - navedeno je iz tužilaštva.

Podsetimo, Grinvuda je zbog optužbi suspendovao klub, izbačen je iz reprezentacije Engleske, napustili su ga sponzori i karijera mu je maltene uništena. Prema tome, sada se očekuje zaokret od 180 stepeni, pa bi 21-godišnji as mogao da oživi karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading