TERZIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još jedno Partizanovo dete u Bandirmi! (FOTO)

Autor:

Sport

02.02.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski klub je trenutno sedmoplasirani tim u drugoligaškom karavanu i ima ambicije da se kroz baraž dokopa plasmana u elitni rang.

TERZIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još jedno Partizanovo dete u Bandirmi! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski napadač Ivan Šaponjić (25) je danas postao turskog drugoligaša Bandirme. Došao je iz Slovan Bratislave na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora.

 

 

Bandirma je trenutno sedmoplasirani tim u drugoligaškom karavanu Turske i ima ambicije da se kroz baraž dokopa plasmana u elitni rang s obzirom da su prva dva mesta koja donose direktnu promociju, prilično daleko. Bandirma je nedavno na pozajmicu dovela Nikolu Terzića iz Partizana.

Podsetimo, Šaponjić je ponikao u Partizanu ali ga je vrlo brzo kupila Benfika za 3.000.000 evra. Nije debitovao za prvi tim Orlova, igrao je za B selekciju, bio na pozajmici u belgijskom Zulte Varegemu, a onda je 2019. realizovao iznenađujući transfer u Atletiko Madrid. Iz španske prestonice preselio se u Slovan za koji je odigrao 43 utakmice i postigao 8 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading