PSŽ ULOŽIO ŽALBU: Hakim Ziješ, ipak, pojačava Parižane?

Autor:

Sport

01.02.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji dan prelaznog roka je svakako prošao u znaku propalog transfera Hakima Ziješa u lidera francuskog prvenstva.

PSŽ ULOŽIO ŽALBU: Hakim Ziješ, ipak,  pojačava Parižane?

Foto: Tanjug/AP

Hakim Ziješ

Fudbalski klub Pari Sen Žermen uložio je žalbu Profesionalnoj fudbalskoj ligi Francuske (LFP) zbog propalog transfera Hakima Ziješa, pošto je transfer marokanskog fudbalera iz Čelsija propao u poslednjim minutima prelaznog roka.

Naime, Ziješov transfer je bio dogovoren, ali je londonski klub napravio nekoliko administrativnih grešaka, pa na kraju nije došlo do već viđenog transfera.

PSŽ traži da se potvrdi transfer Marokanca uprkos administrativnom propustu, odnosno kasnom prijemu dokumenata. Ziješ je prošao lekarske preglede, timovi su se dogovorili o pozajmici bez prava otkupa, ali su na kraju Englezi tri puta poslali pogrešan dokument, pa PSŽ nije uspeo da registruje igrača, jer je ispravna verzija stigla prekasno.

Foto: Tanjug/AP

Hakim Ziješ u dresu Maroka

Ova administrativna greška je ostavila ekipu Kristofa Galtijea bez jedinog planiranog pojačanja u zimskom prelaznom roku, pa će u nastavku sezone morati da se bore sa onim što već imaju na raspolaganju.

Podsetimo, za dve nedelje PSŽ će započeti svoj pohod na osvajanje Lige šampiona, a u meču osmine finala ih očekuje susret sa minhenskim Bajernom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading