IDI DOĐAVOLA! Iako je NAJBOLJI, navijači TERAJU zlatnog Argentinca iz kluba!

Autor:

Sport

03.01.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko asa "Gaučosa" koji je "zasijao" na Svetskom prvenstvu.

IDI DOĐAVOLA! Iako je NAJBOLJI, navijači TERAJU zlatnog Argentinca iz kluba!

Foto: Tanjug/AP

Argentinci na dodeli trofeja

Najbolji mladi fudbaler minulog Mundijala u Kataru Enco Fernandez uskoro bi trebalo da pređe u Čelsi, a navijači Benfike besni su na Argentinca zbog nepoštovanja kluba.

 

 

Naime, "Gaučos" je odlučio da 30. decembra privatnim avionom ode u Buenos Ajres, kako bi proslavio novogišnje praznike, ali se 2. januara nije pojavio na treninzima lisabonskih "Orlova".

Stoga, "Rekord" navodi da ga čeka drastična kazna, a fanovi žele da mu vide leđa.

Odlazi, veoma si neprofesionalan prema velikom klubu kao što je Benfika, idi i ne vraćaj se… Nedostatak poštovanja prema Benfiki. Platite 120 miliona evra i idite dođavola, niko nije iznad Benfike… Nezahvalno, da nije bilo Benfike ne bi išao na Svetsko prvenstvo, ništa i niko nije veći od Benfike - reči su dela navijača portugalskog giganta.

 

 

Podsetimo da će Argentinac 17. januara napuniti 22 godine, spekuliše se da će vrednost njegovog transfera u London premašiti 100 miliona evra, a pored "Plavaca", silno ga je želeo i Njukasl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading