SKLONITI TADIĆA IZ EKIPE: Vesli Snajder udario na legendu srpskog fudbala

Autor:

Sport

28.01.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši holandski igrač dao je svoj savet budućem treneru ekipe iz Amsterdama.

SKLONITI TADIĆA IZ EKIPE: Vesli Snajder udario na legendu srpskog fudbala

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Legendarni Ajaks iz Amsterdama nalazi se u velikoj krizi rezultata, a ceh je nedavno morao da plati trener Alfred Šruder, koji je napustio klupu "kopljanika".

Ajaks je u prethodnih sedam prvenstvenih mečeva upisao šest remija i jedan poraz, čime su pali na daleko pet mesto tabele holandskog prvenstva.

Loša forma Ajaksa je tema broj jedan u holandskim sportskim medijima, a bivši as Ajaksa Vesli Snajder dao je svoj savet narednom šefu struke Holanđana, i to sve dok je gostovao u jednoj TV emisiji.

- Pod jedan, skloniti Tadića iz ekipe. Pod dva, dati Besiju kartu u jednom smeru da se vrati odakle je došao. I onda polako vratiti samopouzdanje ekipi - kaže bivši igrač Reala i Intera.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Tadić u dresu Ajaksa

Nije Tadić jedini kog je Snajder kritikovao.

- Nisam ljubitelj igre Edsona Alvaresa. Prošle nedelje sam pričao nešto loše i o Sančezu. Inboks mi je prepun Meksikanaca. Nisu bili srećni. Ne znam mogu li tamo da gledaju Ajaks, ali ako mogu, onda vide isto. Obojica su očajni, zar ne?  - zaključio je Snajder.

Videćemo kako će se završiti ova kriza u Ajaksu, koji će sa klupe do daljnjeg predvoditi Džon Heitinga, sve dok "kopljanici" ne dobiju rešenje za stalno. Između ostalog, u medijma se pojavilo i ime selektora Hrvatske Zlatka Dalića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading