DELIRIJUM NA OLIMPIKU: SMS načeo Rosonere, Lacio ZGROMIO Milan! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.01.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebeskoplavi briljirali u Rimu.

DELIRIJUM NA OLIMPIKU: SMS načeo Rosonere, Lacio ZGROMIO Milan! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija demolirali su Milan na svom Olimpiku sa 4:0 (2:0) u poslednjem meču 19. kola italijanske Serije A.

Domaćin je na svom stadionu ekspresno stigao do vođstva, a strelac je bio Sergej Milinković Savić u 4. minutu. Akciju je iz zadnje linije započeo Alesijo Romanjoli, lopta je stigla do Matije Zakanjija koji je izvanredno centrirao sa leve strane, ali ključan potez režirao je Luis Alberto. Naime, Španac je lukavo preskočio loptu, na taj način je prevario defanzivce Milana i omogućio popularnom SMS-u da rutinski matira Ćiprijana Tatarušanua.

 

Prodor sa boka je režirao i drugi gol. Ovog puta je najveći deo posla odradio Adam Marušić sa desne strane, njegov udarac kroz noge Tatarušanuu nije završio u mreži, ali se lopta odbila do Zakanjija, koji je ovog puta bio egzekutor.

Pečat na pobedu Rimljani su udarili u 67. minutu. Posle kontre Kalulu je nesmotreno napravio penal nad Pedrom, a Luis Alberto je rutinski poslao loptu pod prečku.

Potez večeri čekali smo sve do 75. minuta. Luis Alberto i Filipe Andreson su u šesnaesterca kombinovali kao na malom fudbalu - Brazilac je rutinski postavio konačan rezultat.

Lacio se nakon novog trijumfa približio drugoplasiranom Milanu na samo jedan bod zaostatka.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading