SPORTSKI ČETVRTAK: Cela Srbija može da gleda "večite"! Na programu i evroligaške bitke!

Autor:

Sport

20.10.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan odigraće svoje mečeve Mozzart Bet Superlige Srbije, a četa Željka Obradovića pokušaće da stigne do prvog trijumfa u eliti.

SPORTSKI ČETVRTAK: Cela Srbija može da gleda "večite"! Na programu i evroligaške bitke!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Zanimljiv sportski dan je pred nama.

"Večiti" rivali, Crvena zvezda i Partizan, nastaviće borbu za titulu u Mozzart Bet Superligi, pa će crno-beli dočekati Napredak od 16:45, dok će tim sa "Marakane" gostovati Vojvodini na "Karađorđu", a početak tog meča zakazan je za 18.55.

Dobre vesti za sve navijače "večitih" stigle su pred ove utakmice. Direktan prenos mečeva, pored televizije Arena Sport Premium 1, biće moguće pratiti i na televiziji B92. 

Partizan protiv Napretka traži nastavak odlične serije i dodatni priključak ka samom vrhu tabele. Od dolaska Gordana Petrića na klupu, crno-beli su odigrali 16 mečeva i jedini neuspeh doživeli su u Kupu Srbije kada su, na iznenađenje svih, posle penala poraženi od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Napredak je znao da iznenadi u Humskoj, ostao je neporažen prošle sezone kada je meč završen bez golova, pa će ovo biti novi težak zadatak za Petrića i njegove izabranike.

Što se tiče Crvene zvezde, test protiv Vojvodine biće jedan od najtežih do sada. Ipak, Vojvodina je u padu forme, tri poslednja meča nije dobila, pala je na šestu poziciju na tabeli, te je zbog toga, ali i kvaliteta tima, četa Miloša Milojevića favorit.

Sportski dan nastaviće se u Evroligi, gde će Partizan u beogradskoj "Areni", pokušati da stigne do prvog trijumfa u elitnom takmičenju. Susret protiv Virtusa iz Bolonje zakazan je za 20.30, a prenos je na televiziji Sport klub 1.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

Partizan se kroz istoriju četiri puta sastajao sa Virtusom, dva puta davne 2002/03 u Evroligi, kada su Italijani odneli dve pobede i dva puta u Evrokupu 2020. godine kada je beogradski tim ostvario oba trijumfa. Četa Željka Obradovića upisala je tri poraza na startu Evrolige, dok je Virtus na skoru 1-2. Na kanalima pomenute televizije možete pratiti i ostale evroligaške bitke dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading