U RUMENCI JADRAN "RASPARČAN" NA SITNE DELIĆE! Srem i Veternik više ne vode kolo na vojvođanskom jugu!

Autor: Miloš Orošić

Sport

14.10.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveni posle ubedljive pobede na svom terenu preuze

U RUMENCI JADRAN "RASPARČAN" NA SITNE DELIĆE! Srem i Veternik više ne vode kolo na vojvođanskom jugu!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Odigrane su preostale tri utakmice u Vojvođanskoj ligi Jug koje su bile na programu u nedelju, Jedinstvo preuzelo čelo tabele od Srema iz Sremskih Mihaljevaca i Veternika što je prvi put od starta sezone sezone da jedna od te dve ekipe nije prva na tabeli.

 

Mladost iz Bačkog Jarka je propustio dve prilike za preuzimanje liderske pozicije na vojvođanskom jugu, ali Jedinstvu iz Rumenke druga šansa nije bila potrena. Posle remija između Veternika i Srema iz Sremskih Mihaljevaca Rumenčani su pobedom na svom terenu nad Jadranom iz Goubinaca zaseli na čelo kolone.

U Rumenci se ni u jednom trenutku nije postavljalo pitanje pobednika. Jadran nije ličio na sebe, na onu ekipu koja je dala četiri gola tadašnjem lideru Veterniku. Jedinstvo je slavilo sa 4:0. Puleni Dejana Vuletića "razbili su" Golubinčane.

Republika
 

Poveli su domaći u 20.minutu kada je goste "načeo" Milorad Petrović, Vuletićevi momci ni u jednom trenutku nisu puštali gas, i do kraja prvog poluvremena, u njegovom poslednjem minutu Vuk Živanov je udvostručio prednost Jedinstva. U nastavku totalni "potop" Jadrana. Filip Klaić je povisio na 3:0 u 70.minutu, a totalnu katastrofu Jadrana zapečatio Uroš Topić u 85. Jedinstvo je sada zbog najbolje gol razlike zaseo na prvo mesto sa 20 bodova, dok je Jadran iz Golubinaca je ostao na šestom mestu na 16 bodova.

U sledećoj, 10.rundi Vojvođanske lige Jug Jedinstvo gostuje Donjem Sremu u Pećincima koji se nalazi na sedmom mestu, dok Jadran u Golubincima dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove koje se nalazi na 4.mestu, sa samo tri boda od vodeće trojke. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading