EKIPA NOVA, AMBICIJE STARE: JEdinstvo i ove sezone cilja vrh tabele!

Autor:

Sport

22.08.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambicije Rumenčana ostaju iste - plasman u Srpsku ligu Vojvodina

EKIPA NOVA, AMBICIJE STARE: JEdinstvo i ove sezone cilja vrh tabele!

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Dobio je priliku tim iz Rumenke protekle sezone da se bori za plasman u Srpsku ligu Vojvodine, sastav Jedinstva je bio najbolji trećeplasirani klub u okviru Vojvođanskih liga, ali nije izašao kao pobednik iz baraža.

Republika

Proteklog vikenda počela je nova sezona Vojvođanske lige Jug, u kojoj tim iz Rumenke ima iste ambicije, a to je plasman u sam vrh tabele i mogući ulazak u Srpsku ligu. U prvom kolu neko će reći iznenađujuće, ali po rečima trenera Jedinstva, Dejana Vuletića sasvim zaslužen nerešen rezultat u Rumi protiv ekipe 1.maj.


Domaćini su na toj utakmici iskoristili prekid i iznenadili još uvek ne tako dobro uigranu, novopridošlu odbranu Rumenčana.

U prelaznom roku uprava i stručni štab su bili vredni te su pored velikog broja važnih igrača koji su otišli doveli adekvatne zamene kako bi bili konkuretni za sam vrh tabele i u novoj sezoni "Vojvođanskog Juga".
Republika

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Remi na startu nove sezone


U Rumenku su stigli Marković iz Novog Sada, Zaviši (Slavija Novi Sad), Petar Kapisoda (Cement Beočin), Jovan Bobar (Jedinstvo Stara Pazova), Pribić (TSK Temerin), Ibišić (Racangrad), Tepić(Kabel Novi Sad), Lučar i Inđić (Kabel Novi Sad, omladinci), Tomić (Novi Sad, omladinci). 

Crveni iz Rumenke su prošli i u drugo kolo kupa grada Novog Sada pobedivši Borac iz Šajkaša, člana Srpske lige Vojvodina u gostima 1:0, a golmana domaćina matirao je novajlija Petar Kapisoda. 

U drugom kolu Vojvođanske lige Jug Jedinstvo na svom terenu dočekuje Šajkaš 1908 iz Kovilja koji je u prvom kolu pobedio kao domaćin ekipu Dunava iz Starih Banovaca minimalnim rezultatom. Ovaj meč zakazan je za nedelju, 25. avgust od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading