STARI ZNANCI U ZAVRŠNICI KUPA! U Ašanju štiže Fruškogorac!

Autor: Miloš Orošić

Sport

19.09.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razmaku od 17 dana dva ista rivala na istom mestu

STARI ZNANCI U ZAVRŠNICI KUPA! U Ašanju štiže Fruškogorac!

Foto: FSB

Čini se da su Kameni iz Ašanje i Fruškogorac vezani nekom neobičnom vezom. U razmaku od nepune tri sedmice odigraće i drugi meč i to na istom mestu, samo ovoga puta u polufinalu pretkola kupa PFS Srem.


 

Do ovog susreta je došlo jer su u sredu i jedni i drugi bili ubedljivi protiv svojih protivnika u četvrtfinalu pretkola Područnog fudbalskog Saveza Srem. U Ašanji na stadionu "Vlada Obradović" Kameni je pobedio Polet iz Nikinaca rezultatom 5:2, a u isto vreme Fruškogorac je u Krčedinu bio još ubedljiviji protiv svog rivala Rudara iz Vrdnika, konačan rezultat bio je 6:2, a meč je obeležio napadač Krčedinaca Dragan Filipović koji je postigao četiri gola, od toga tri u prvom poluvremenu čime je i rešio utakmicu. Treba istaći da su i jedni i drugi igrali u kombinovanim sastavima zbog predstojećih utakmica u ligi, ali uprkos tome pobede obeju ekipa nisu dolazile u pitanje nijednog trenutka.


 

Oba tima takmiče se u  Međuopštinskoj ligi Srem Istok, a u trećem kolu u Ašanji slavio je Fruškogorac minimalnim rezultatom. Jedini strelac na tom nedavno odigranom meču bio je vezni igrač plavih Jovan Mihajlović koji je u kupu u sredu protiv Rudara igrao u poslednjih pola sata. 

Pre susreta u kupu, obe ekipe imaju obaveze i u prvenstvu gde će Kameni na svom terenu u Ašanji dočekati Mladost iz Buđanovaca koja na tabeli ima sedam bodova, samo bod prednosti u odnosu na svog domaćina. Sa druge strane Fruškogorac koji deli prvo mesto na tabeli sa ekipom Hajduka 1932 iz Šimanovaca igra u Platičevu protiv ekipe Jedinstva koje ima sedam bodova i potencijalnim trijumfom bi se izjednačila sa vodećim timovima u ovom trenutku.  

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading