ČSK U DOBOKOJ KRIZI! Fruškogorac više nije maksimalan!

Autor: Miloš Orošić

Sport

16.09.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Čortanovcima pobedio i Planinac

ČSK U DOBOKOJ KRIZI! Fruškogorac više nije maksimalan!

Foto: Facebook.com/printscreen

ČSK iz Čortanovaca je promenio trenera između dva kola, ali to nije vredelo. Na domaćem terenu crveni su portaženi od Planinca iz Rivice rezultatom 2:0. To je ekipi Planinca bio prvi trijumf u ovoj sezoni i ujedno i prvi bodovi tek u 4.kolu. Novi trener Čortanovčana Svetozar Mijin očigledno nije imao dovoljno vremena da implementira neke od svojih ideja u igru ekipe ČSK, koja se posle ovog poraza nalazi na 9.poziciji na tabeli Međuopštinske lige Srem Istok sa samo četiri osvojena boda.

 

 

Sa druge strane ekipa Kamenog vraća se na pobednički kolosek. Posle poraza na domaćem terenu od Fruškogorca iz Krčedina, ekipa iz Ašanje je prvo osvojila kup opštine Pećinci, a sada je i u Međuopštinskoj ligi Srem Istok Kameni pobedio ekipu Rudara u Vrdniku rezultatom 2:0.

Dve prvoplasirane ekipe posle četiri kola Hajduk 1932 iz Šimanovaca i krčedinski Fruškogorac koji imaju po 10 bodova u različitim raspoloženjima su završila ovo kolo. Naime u Krčedinu domaći su odigrali samo 1:1 sa ekipom Dunava iz Novog Slankamena, dok su Šimanovčani rutinski savladali ekipu Hrtkovaca rezultatom 4:1 na gostujućem terenu.

Republika

Foto: Printscreen

Loši tereni u Sremu po kišnom vremenu

U Buđanovcima lakše nego što je iko očekivao Mladost je poklekla pred ekipom Graničara iz Obreža koji je slavio rezultatom 2:0 i tako preuzeo treće mesto sa devet bodova upravo od ekipe Mladosti koja je ostala na sedam.

Posle ovog kola nema ekipa bez bodova, a pobedom u Čortanovcima ekipa Planinca "fenjer" je prepustila Rudaru iz Vrdnika koji je uz timove Car Uroš iz Jaska i Dunava iz Novog Slankamena koji nisu ostvarili pobedu od početka nove sezone u Međuopštinskoj ligi Srem Istok. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading