KUP PFS SREM-DOMAĆINI BEZ GREŠKE! U Erdeviku rezervisti u prvom planu!

Autor: Miloš Orošić

Sport

18.09.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloga i Kameni prošli dalje

KUP PFS SREM-DOMAĆINI BEZ GREŠKE! U Erdeviku rezervisti u prvom planu!

Foto: FSB

Pored utakmice u Krčedinu gde je slavio Fruškogorac protiv Rudara iz Vrdnika ovog popodneva odigrane su još dve utakmice četvrtfinale pretkola kupa PFS Srem u Erdeviku i u Ašanji. Domaćini su slavili u obe utakmice, a golovi su padali kao na traci.

 

U Ašanji na stadionu "Vlada Obradović" Kameni je pobedio Polet iz Nikinaca sa 5:2. Domaći su u prvih dvadeset minuta stigli već do 2:0. Prvo je u 16.minutu Džanović "otvoreo" goste, a samo tri minuta kasnije u listu strelaca se upisao i Balaban. Do kraja prvog poluvremena sjajni napadač Srđan Knežević doneo je tri gola prednosti domaćinu pred odlazak na veliki odmor. U Ašanji su se malo zabrinuli kada su gosti u razmaku od samo minut postigli dva pogotka i za tili čas bilo je 3:2. Prvo je na 3:1 smanjio Dejan Škara, a minut kasnije gol Kamenog pogodio je i Stefan Stojanović. Međutim to je sve što su uradili gosti, a do kraja susreta po još jednom su se u strelce upisali, prvo Knežević u 70.minutu, a onda i Džanović u 72.minutu.

Kameni ide ka još jednom trofeju

Treća utakmica ovog popodneva odigrana je u Erdeviku gde je Sloga stigla do pobede i prolaza dalje protiv  OFK Sparte, bilo je 5:3, iako su gosti poveli u 22.minutu kada je iz penala precizan bio Darko Roksa. Sloga je do poluvremena golom Radomirovića uspela da izjednjači i time seti olakša dalji tok meča. Napravio je trener domaćih Matijević nekoliko izmena već na startu drugog dela utakmice a upravo njegov džoker sa klupe Nenad Pap doneo je prednost Slogi pola sata pre kraja utakmice. Da je trener Erdevičana pogodio sa izmenama videlo se i u nastavku kada je Aleksandar Grković koji je takođe ušao na poluvremenu do kraja utakmice postigao tri gola, ali se ni OFK Sparta nije predavala do kraja.

Prvo je Grković bio precizan za 3:1 u 64.minutu i činilo se da je pitanje pobednika rešeno ali su i gosti imali svoje adute sa klupe, tako je na 3:2 smanjio Bojan Simić, i uveo utakmicu u neizvesnu završnicu, ali Grković je već u 82. povećao na 4:2, drugi igrač koji je ušao sa klupe u gostujućem sastavu Nikola Tešanović doneo je nadu da OFK Sparta ipak može do povratka, ali sve nade gostima ugasio je Grković koji je u 90.minutu kompletirao het trik

U narednim danima očekuje se žred za dalji deo kupa.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading