KAMENI NASTAVLЈА PUT U KUPU! U Ašanju stiže Polet

Autor: Miloš Orošić

Sport

17.09.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje borba u kupu na višim nivoima

KAMENI NASTAVLЈА PUT U KUPU! U Ašanju stiže Polet

Foto: FK Kameni Ašanja

Kameni je osvajanjem kupa Opštine Pećinci dobio prilu da igra pretkolo Kupa PFS Srem, a protivnik će mu u Ašanji biti ekipa Poleta iz Nikinaca, pobednik kupa Opštine Ruma! Tim iz Ašanje je u finalu kupa Pećinačke opštine pobedio kroz penal seriju Graničar iz Obreža (0:0, 5:4). Sa druge strane tim iz Nikinaca u finalu kupa Rumske Opštine pobedio je Napredak iz Žarkovca rezultatom 3:1.


 

Utakmica četvrtfinalu pretkola Kupa PFS Srem igra se na stadionu "Vlada Obradović" u Ašanji u sredu u 18 časova, a zanimljivo je da se sastaju timovi koji se nalaze i u istoj ligi, Međuopštinskoj ligi Istok. Na tabeli posle 4.kola na prvenstvenoj tabeli Kameni iz Ašanje ima šest bodova i nalazi se na 6. mestu tabele MOL Srem Istok, dok Polet ima bod manje i trenutno drži 8.poziciju.

Na ovoj utakmici glavni sudija biće Milan Pavlović a pomoćnici će mu biti Branislav Božić i Bojan Selaković.


 

 

U ostalim utakmicama četvrtfinala pretkola kupa Područnog fudbalskog saveza Srema sastaju se:

Fruškogorac Krčedin koji je osvojio kup Opštine Inđija sastaće se sa Rudarom iz Vrdnika, a sudijska trojka je Marko Miljanović kao glavni arbitar, a njemu će pomagati Stefan Aškić i Vuk Jovanović. Dok će se u trećoj utakmici sastati Sloga Erdevik koja se takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem Zapad i OFK Sparta Grgurevci koja je član Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica a pravdu će deliti Relja Brkić iz Novog Sada, a mahači će biti braća Nikola i Andrija Hemun takođe iz srpske Atine. Sve utakmice kupa Područnog fudbalskog Saveza Srema igraju se od 16 časova, sem u Ašanji gde utakmica Kameni- Polet počinje u 18 časova.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading